Zaproszenie aż 30 szefów kuchni w jedno miejsce i o jednym czasie pewnie nie było najłatwiejszym zadaniem.
Jaworznianom zaproponowano dania z gigantycznej patelni, ogromny grill i kuchnię polową. Były to tak różnorodne kulinarne propozycje, że każdy czymś zdołał zachwycić swoje znudzone codziennością kubki smakowe.
Wydarzenie prowadził Marcin Socha – szef kuchni lokalu „7 Niebo”. Na okoliczność tego kulinarnego superwydarzenia pytamy pana Marcina o jego danie popisowe, z którym kulinarni nieudacznicy raczej by się nie zmierzyli.
I wiadomość z wielkiego kulinarnego świata – Japończycy przekonują, że dobrostan bydła wpływa na jakość wołowiny, wobec czego ich bydło słucha … Bacha, ponoć zwierzaki nie protestują.
[vc_fcaebook]
Ministerstwo Infrastruktury potwierdziło, iż nie zamierza przedłużać umowy z obecnym zarządcą odcinka autostrady A4 Kraków…
XVI Edycja Motoserca odbyła się w sobotę 18 maja na jaworznickim Rynku. [gallery size="full" columns="1"…
"Rolkuj po nadzieję", czyli akcja zorganizowana przez jaworznickie Hospicjum Homo-Homini im. św. Brata Alberta odbyła…
Przedsiębiorstwo Komunikacji Miejskiej w Jaworznie informuje o zmianie rozkładu jazdy autobusów przewoźnika 19 maja. Zmiana…
W dzisiejszym odcinku wybieramy się do zakątka niemal zupełnie nieznanego, ukrytego pomiędzy Długoszynem i Dąbrową…
18 maja na ul. Podwale, w okolicy skrzyżowania z ul. św. Wojciecha, będą prowadzone gwarancyjne…