Gościniec Sosina oferuje wyjątkowo bogate menu, w tym przystawkę, danie główne, szeroki wybór zimnych przekąsek, a także dwie kolacje. Nie zabraknie również szerokiego asortymentu napojów ciepłych i zimnych, w tym kieliszka musującego wina, aby wznieść wspólnie z innymi gośćmi toast noworoczny.
Zainteresowanych prosimy o rezerwacje pod numerem tel. 500233000 lub tel. 786984497 lub poprzez e-mail na adres gosciniec.sosina@gmail.com
PRZYSTAWKA:
Ceviche z łososia z limonką i chili
ZUPA:
Zupa krem porowo-ziemniaczany z szyjkami rakowymi olej koperkowy
DANIE GŁÓWNE
Kacze udo konfitowane puree ziemniaczano-truflowe, karmelizowana marchewka, sos śliwkowy z przyprawami korzennymi
DESER:
Brownie korzenne w sosie z wiśni z bitą śmietaną
ZIMNA PŁYTA
• Pasztet z żurawiną
• Tartaletki z krewetkami i pastą z awokado
• -Deska Antipasti (sery 3 rodzaje, wędliny 3 rodzaje, szynka szwarcwaldzka, oliwki, focaccia, grissim, krakersy, konfitura z żurawiny)
• -Mini caprese
• Jesiotr faszerowany
• Sałatka grecka
• -Sałatka z surimi
• Mini kanapki na pumperniklu 3 rodzaje
• śledź zawijany
KOLACJA I: Boeuf Strogonow
KOLACJA II: Żur w podgrzewaczu w formie bufetu
BUFET
Świeżo parzona kawa , wybór herbat czarnych i smakowych
NAPOJE ZIMNE
Soki/ woda mineralna z miętą i cytryną
SŁODKI STÓŁ
Pyszne ciasta z domowych wypieków
Sernik z brzoskwiniami, Malinowa chmurka, Miodownik
Zainteresowanych prosimy o rezerwacje pod numerem
tel. 500233000
tel. 786984497
lub poprzez e-mail na adres gosciniec.sosina@gmail.com
SSL, czyli Secure Socket Layer to obecnie standard szyfrowania danych w sieci, na którym oparte…
Wiele firm zmaga się z kwestią zapewnienia zakwaterowania zatrudnionym osobom. Jest to niezbędne, gdy przedsiębiorstwo…
Wnętrze restauracji czy kawiarni przyciąga uwagę gości i powinno zachęcać do odwiedzenia lokalu. Oprócz spełnienia…
Inwestowanie w złoto oraz pozostałe metale szlachetne to jeden z korzystniejszych sposobów na bezpieczne ulokowanie…
Żeglarstwo to pasja, która może przenieść Cię na szerokie wody przygód i niesamowitych przeżyć. Czy…
I. Wprowadzenie H1: Wprowadzenie do tajemnic doskonałej pizzy H2: Dlaczego pizza z Neapolu? H2: Czym…