Zasada, jak co roku, była prosta – liczy się wiedza, biegła znajomość receptur i umiejętności praktyczne.
Za sprawą wyższych niż dotychczas oczekiwań ze strony klientów zawód piekarza znów staje się popularny. Dowodem na to jest sama frekwencja w konkursie – w tym roku w szranki stanęli podopieczni aż pięciu Ochotniczych Hufców Pracy.
Jak głosi obiegowe porzekadło – piekarzem dobrze jest być zimą, a latem leśnikiem. Dobrym piekarzem dobrze jest być chyba jednak przez cały rok.
[vc_facebook]
Wakacje są tuż tuż, a Centrum Nauczania Matematyki MathRiders w Jaworznie przygotowało specjalną ofertę półkolonii…
Miejski Zarząd Nieruchomości Komunalnych w Jaworznie opublikował wykaz osób uprawnionych do wynajmu lokali w ramach…
Przedsiębiorstwo Komunikacji Miejskiej w Jaworznie informuje o zmianie rozkładu jazdy autobusów przewoźnika 2 maja. 2…
Miasto Jaworzno oferuje na sprzedaż działki budowlane, które znajdują się przy ul. Jesionowej. Na sprzedaż…
Podłogi zewnętrzne narażone są na różnorodne czynniki atmosferyczne, w tym deszcz, śnieg, promieniowanie UV oraz…
W dynamicznie zmieniającym się świecie biznesu, zrozumienie potrzeb i oczekiwań klientów jest fundamentem skutecznego zarządzania…