– To jest w ogóle inny sposób robienia ciasta. Zaczyna się od robienia ciasta i to ciasto jest w tym wszystkim najważniejsze. On do niego przywiązuje bardzo dużo uwagi. Nasze ciasto rośnie trzy dni, jest robione na wodzie mineralnej. To jest jego pasja, dlatego on to wykonuje na prawdę z sercem i to czuć.
Jeśli nie kosztowaliście jeszcze oryginalnej, włoskiej pizzy, właściciele chętnie sprzedadzą Wam ją w kawałkach. Zapach świeżych ziół, aromatycznego sera i gorącego jeszcze ciasta z pewnością sprawią jednak, że na jednym nie uda się poprzestać.
[vc_facebook]
Kiedy piszę ten tekst, trwa głosowanie w II turze wyborów na prezydenta naszego miasta. Ze…
W dzisiejszym, coraz bardziej laicyzującym się świecie, niejednokrotnie odżegnujemy się od różnego rodzaju kontekstów czy…
Mam tu na myśli samotność zarówno tych, którzy się szczerze nawrócili, jak i tych, którzy…
Nazwa „Wędrujące kamienie” kojarzy się przede wszystkim z Parkiem Narodowym Dolina Śmierci w Kalifornii i…
W Zespole Szkół Ponadpodstawowych nr 3 w Jaworznie odbyły się oficjalne uroczystości z okazji Święta…
Jaworznicka Geosfera zaprasza na obchody Dnia Ziemi, które zaplanowano na 26 i 27 kwietnia. Co…
View Comments
Potwierdzam, jest smaczna i inna niż te, które serwują gdzie indziej. Aby mieć pewne porównanie warto wybrać się do Krzeszowic, gdzie także można zjeść pizzę robioną w całości ze składników sprowadzanych z Włoch. Nawet mąka jest stamtąd.