Reklama

Arkadiusz Parusel nagrodzony za polędwice ze strusia

AWAP
09/08/2017 11:07
Kucharz Arkadiusz Parusel, został nagrodzony przez grupę kucharzy z Gastronomii Śląsk za danie przygotowane w restauracji „Trzy bramy”.
[caption id="attachment_100591" align="aligncenter" width="640"] Arkadiusz Parusel[/caption]

[caption id="attachment_100608" align="alignright" width="300"] Polędwiczka ze strusia[/caption]

Nagrodzone danie to polędwiczka ze strusia w sosie holenderskim przygotowanym na wywarze z trawy żubrowej, podana z pure z selera gotowanego w mleku z wanilią.

Takie dania to pasja Arkadiusza, który swoje kulinarne pomysły zamienia w pięknie serwowane talerze. Zapytaliśmy Arkadiusza czy Jaworzno jest gotowe na tak wykwintną kuchnie i zapewnił nas, że smakoszy takich ekstrawaganckich dań jest coraz więcej.





[caption id="attachment_100609" align="aligncenter" width="640"] Polędwiczka ze Strusia[/caption]

Aplikacja jaw.pl

Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.


Aplikacja na Androida Aplikacja na IOS

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.


Reklama
Reklama
Wróć do