
Nowy lokal na mapie Jaworzna przyciąga smakoszy! "Kebab u Pajdy" – bo o nim mowa – otworzył swoje drzwi 15 października, oferując mieszkańcom miasta niepowtarzalne doznania kulinarne. Zlokalizowany przy ulicy Jana Kantego Steczkowskiego 8, tuż obok Bricoman, lokal ten stawia na najwyższą jakość i kreatywne połączenia smaków.
"Kebab u Pajdy" zaprasza wszystkich smakoszy na prawdziwą ucztę smakową. Kebab u Pajdy to nowy lokal na gastronomicznej mapie Jaworzna, swoje otwarcie miał 15 października. To miejsce to prawdziwa mieszanka tradycji i nowoczesności – każdy kebab jest przygotowywany z najwyższej jakości, świeżych składników, które są podstawą niepowtarzalnego smaku.
Lokal, zlokalizowany przy ulicy Jana Kantego Steczkowskiego 8, tuż obok Bricoman, oferuje coś więcej niż tylko kebab. To prawdziwa kulinarna podróż do świata smaków, które łączą w sobie tradycyjne receptury z nowoczesnymi rozwiązaniami kulinarnymi. Obsługa lokalu zadba o to, by kreatywne połączenia smaków rozgrzały podniebienia wszystkich gości.
Jeśli chcesz spróbować kebaba, który wyróżnia się świeżością i autentycznym smakiem, "Kebab u Pajdy" czeka na Ciebie ze swoją ofertą.
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
eh.. znów pełen profesjonalizm ... masło maślane... o jakiej promocji piszecie... chyba że Wam system ją zjadł....
Kolejny kebab z mielonką. Dzięki ale nie mam zamiaru korzystać.
Popieram, jeśli powstanie w Jaworznie "prawdziwy"kebab, nie z mielonki, będę tam pierwszy...
Fabio szczerze polecam kebab który otworzył się w dzielnicy Szczakowa bardzo dobrej jakości mięso, jeszcze nigdy nie jadłam tak dobrego kebaba
Jadłem u Pajdy w Krzeszowicach mistrzostwo świata
Acha ..
Oby nie był taki jak w Świątnikach Górnych.. Po zjedzeniu ładujesz w toalecie. Niby świeży, niby dobry ale coś jest nie tak... Albo mięso, albo sos, albo ktoś jednak nie powinien pracować w gastro.. Tak czy inaczej oby było lepiej..
Papka reklamowa nie oparta na odczuciach smakowych piszącego, tylko ogólny bełkot marketingowy który pasuje do każdego produktu. Najlepszy przykład: "...otworzył swoje drzwi 15 października". Które drzwi ja się pytam?
Co to za lokal buda na kółkach serwująca dużo chemii.. sprawdźcie skład ! dla młodych "smakoszy"
Ale z tymi rękawiczkami to ciekawostka, na jednym zdjęciu obsługa kasy i pobór banknotów a na kolejnym już w tej samej rękawiczce lepiony jest kebsik ;)
Kebab extra , polecam , najlepszy jaki jadłam. Super obsługa, serdecznie polecam
Kebab bardzo dobry, produkty świeże, obsługa super. Polecam wszystkim.
Kebab bardzo dobry, smakje jak nie z tej ziemi :)